Kennissessie

Mis de voice revolutie niet!

De snelle opkomst van een revolutionair kanaal betekent dat je organisatie zich aan moet passen. Veel organisaties waren te laat met een website, te laat met een app en liepen met social media ook niet voorop. Voorkom dat dit jouw organisatie gebeurt met voice. In een sessie van een half uur, of een hands-on workshop over de (on)mogelijkheden van voice. Tijdens een inspiratiesessie gaan we met je in gesprek over passende uitwerkingen van voice voor je organisatie. Voice biedt vele toepassingsmogelijkheden en kan voor iedere organisatie een KPI verbeteren zoals merkbekendheid of klanttevredenheid. Aan het einde van de sessie ben je op de hoogte van de volgende punten:
 • Óf voice een waardevolle bijdrage voor je organisatie is;
 • Welke implementatie het meeste oplevert;
 • Hoe voice je een duurzaam concurrentievoordeel oplevert;
 • Hoe je de SEO van jouw online kanalen voice-proof maakt;
 • Wat wij voor je kunnen doen in de productie, lancering, en analyse van een voice applicatie.


 • Een inspiratiesessie is volgens ons een eerste opstap naar jouw voice strategie. Om onze lange termijn visie kracht bij te zetten bieden we het volgende: Indien we na de sessie een voice applicatie voor je gaan ontwikkelen, krijg je de kosten van de inspiratiesessie terug als korting op de totaalprijs! Je wordt op een leuke manier bijgepraat over voice, én zet de eerste stap naar het communicatiekanaal van morgen, waar wacht je nog op?

  Benieuwd naar welke doelstellingen je met een voice applicatie kunt behalen? Doe de quickscan en krijg vrijblijvend advies op maat.
  Neem contact op voor meer informatie
  Contact