FRICTIELOOS DESIGN, GEPERSONALISEERD, NATUURLIJK

Het is 1 december 2007, je slaat de krant open die ochtend en ziet dat vandaag de Iphone geïntroduceerd wordt in Nederland. Je snapt totaal niet hoe ingrijpend die dag je leven zal veranderen. Je gaat naar je werk en kijkt in je agenda. Je hebt om 10:00 uur een meeting met bedrijf X. Zij vertellen je dat de Iphone en de bijbehorende apps de wereld voorgoed gaan veranderen. De transitie van internet naar mobile is vandaag begonnen. Je zult gedacht hebben: ”Is dat niet wat overdreven?” of “Daar kan ik me weinig bij voorstellen, dus het lijkt me onzin.” Maar je ziet wat er gebeurd is in die tien jaar.

Wij zijn hier om jou te vertellen dat de geschiedenis zich herhaalt. We staan aan het begin van de derde digitale revolutie. Naast het internet en mobile komt nu ook voice te staan. Eerst gingen we van website naar app en nu van app naar Action of Skill.

Is het internet ondertussen verdwenen? Nee.

Gaan mobiele apps of websites deze keer dus verdwijnen? Nee.

Mensen kunnen niet meer kiezen uit een lijst met opties maar uit slechts 1 optie, er is namelijk geen menu of iets dat daarop lijkt. Zoeken op voice brengt dus veel veranderingen voor je bedrijf. Mensen hoeven je app niet te installeren, ze hoeven alleen maar te weten hoe ze de app moeten aanroepen.

Het grote verschil tussen de introductie van de Iphone en de Google Home in Nederland is dat de Google Home en vergelijkbare speakers eerder in de VS zijn geïntroduceerd dan Nederland. Dit levert ons een zeer groot voordeel op, we kunnen hierdoor namelijk voor een deel in de toekomst kijken, dat hebben wij van Genius Voice al lang gedaan. Wij zijn de app bouwer die op 1 december 2007 al up en running was, wij lopen voorop.