Over ons

Wij zijn Genius Voice. In 2018 opgericht om drempels tussen organisaties en hun klanten te verlagen door gebruik te maken van voice technologie. Jarenlang hebben mensen moeten leren hoe ze met smartphones en computers om moeten gaan. Het nu tijd om dit om te draaien. Wij vertellen devices zoals smart speakers, smartphones en auto’s hoe ze naar mensen moeten luisteren. Dit zorgt voor minder frictie tussen jouw organisatie en de gebruiker. Hierdoor zijn klanten meer tevreden, zeggen ze sneller wat ze van je vinden en vinden ze makkelijker waar zij naar op zoek zijn. Dit alles alleen met hun stem, de meest natuurlijke manier van communiceren.


Wil je samen met ons de interactie met je klanten makkelijker maken?

Ja, ik wil!
Rabobank starter van het kwartaal
Picture of team - who we are
Het Team

Luuk van Hoogstraten

Founder | Public Relations

Ik wil dat frictie in klantinteractie verleden tijd is. De klant kan overal en altijd contact opnemen met je merk door simpelweg een vraag te stellen. Wachttijden bestaan in deze wereld niet meer, mensen die repeterende taken moeten doen ook niet.

Jason Oleana

Founder | Digital Marketing

Ik ben de data scientist van Genius Voice. Samen kijken we naar de mogelijkheden om machine learning, deep learning, tekstanalyse of andere modellen te implementeren. Ik blijf met je in contact, om ook je toekomstige wensen te realiseren.

Dylan Mattijssen

Founder | Development

Ik ben de technische kracht van Genius Voice. Met gedrevenheid realiseer ik je wens in een op maat gemaakt product. Samen met jou geef ik je merk een passende stem & persoonlijkheid. Ik blijf met je in contact, om ook je toekomstige wensen te implementeren.